WELKOM BIJ Dierenkliniek Emmeloord

Al generaties lang zorgzaam voor uw huisdieren.

Onze Kliniek

Onze patiënten komen niet alleen vanuit de regio, maar vanuit het hele land naar onze kliniek in Emmeloord en onze locatie op Urk. Ons ervaren team staat met persoonlijke aandacht klaar voor u en uw huisdier en paard. Wij zijn een moderne dierenkliniek waar de zorg voor uw dier in samenspraak met u op de eerste plaats staat.

Bij Dierenkliniek Emmeloord werkt een toegewijd team van gediplomeerde gezelschapsdieren- en paardenartsen en specialisten. Individuele zorg en aandacht voor onze patiënten en klanten staat voorop.

Over Ons

Onze artsen worden ondersteund door een team van paraveterinairen, en onze assistentes staan u graag te woord aan de receptie of aan de telefoon.
Spoedzorg, in geval van spoed kunt 24/7 telefonisch contact met ons opnemen zowel binnen als buiten -kantoortijden +31 (0)52 761 35 00

Onze Service

Gezelschapsdieren

Paardenkliniek

Ons team van toegewijde en ervaren artsen, hoefsmeden trainers, fysiotherapeuten en ondersteunende paraveterinairen en assistenten biedt gespecialiseerde zorg voor paarden, pony’s en ezels.

Ontmoet Ons team

pug reaching up and surrounded by paw and bone doodles

Healthy Pet Club

Bespaar tot wel €100 per jaar op de gezondheidszorg van uw hond, kat of konijn

Hoe prettig zou het zijn om bij de dierenarts een vast, voordelig bedrag per maand te betalen, waarbij jaarrond de preventieve zorg voor uw dier geregeld is? Dat is bij ons mogelijk met de Healthy Pet Club!

Wij vinden dat de preventieve zorg voor uw huisdier voor iedereen goed en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om lid te worden van de Healthy Pet Club, om er zeker van te zijn dat uw dier de beste preventieve zorg krijgt. Van vaccinaties, behandeling tegen parasieten tot regelmatige controles en korting op een aantal behandelingen: dit zijn enkele voorbeelden wat inbegrepen is bij de Healthy Pet Club voor een voordelige maandprijs.

Volledige informatie beschikbaar op www.healthypetclub.nl. Het loyaliteitsprogramma van The Healthy Pet Club Nederland wordt beheerd door CVS (UK) Ltd.

Diersoorten

Honden

Konijn

Katten

Vogels

hamster icoon

Cavia’s

Pony’s

Paarden

Ezels

hond icoon

Honden

hond icoon

Vogels

hond icoon

Pony’s

kat icoon

Katten

hamster icoon

Cavia’s

hond icoon

Ezels

konijn icoon

Konijnen

hond icoon

Paarden

Wat onze cliënten van ons vinden: